Bericht versturen
aboutus

Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.

Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.
1 2
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: ZIE
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 8 million-9 million
Opgericht Jaar: 1996
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
Inleiding

ZIE Machinesco., Ltd, een Taiwan gebaseerd die bedrijf, in 1996 wordt gevestigd, is een professionele onderzoeker en een fabrikant van document kop vormt machine in China.

Sinds zijn onderneming, ZIE de Machines veel belangrijk belang aan de onderzoek en ontwikkelingscapaciteit hechten, die zeer in vernieuwende fase nu wordt bevorderd. Het heeft reeds certificaten van Ce en ISO9001 en zijn eigen gezag van de invoer & de uitvoer verkregen.

In China, ZIE de Machines de ontwikkeling die van Chinese document kop leiden de machineindustrie vormen. ZIE bereikt is niet alleen de leider van de meest geavanceerde 90pcs/min document kop die machine vormen, maar ook de eerste ontwikkelaar van 150pcs/min document kop die de van wereldklasse machine (22 nationale patens) vormen, 120pcs/min document kom die machine vormen en trek mechanische document plaat (dienblad) diep vormt machine.

Met de duidelijke voordelen, worden onze machines wijd gebruikt door vele beroemde document producten zoals Starbucks, Lipton, Kraftpapier, Pepsi, Nestle, Kopnoedels, Indomie, MasterKong, uti-Voorzitter, Xiangpiaopiao, enz. Wij hebben uitgevoerd naar meer dan 14 Landen en gebieden. Zij zijn de V.S., Argentinië, Peru, Ecuador, Venezuela, Australië, Indonesië, Maleisië, Japan, Taiwan, Hongkong, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Polen, Rusland.

Met het concept „het bloeien van het bedrijf door technologie“, ZIE de Machines de nu ontwikkeling die van Chinese document kop leiden de machineindustrie vormen en klanten van directe en waardevolle van de de naverkoopdienst en technologie steun voorzien.

 

 

Geschiedenis

In het jaar van Juli 2014, slaag uit in rearch de geavanceerde document kopmachine met gerenoveerd en nieuw inspectiesysteem 100pcs/min, en in massaproduktie.

 

In het jaar van Juni 2008, slaag uit in onderzoek meest geavanceerde en snelste machine 150pcs/min van de hoge snelheidskop, en in massaproduktie.

 

In het jaar van April 2008, slaag uit in onderzoek meest geavanceerde en snelste machine van de hoge snelheidskom, 120pcs/min, en in massaproduktie.

 

In het jaar van Maart 2008, ZIE machines gekwalificeerd Ce.

 

In het jaar van Augustus 2007, ZIE de machines de meest geavanceerde doos van de de hoge snelheids volledige autolunch van Taiwan vormt machine slb-100 introduceerden.

 

In het jaar van Juli 2007, ZIE machinesinleiding van buitenlands kapitaal.

 

In Jan.2007-jaar, kwam de precisie die procescentrum machinaal bewerkt in gebruik.

 

In het jaar van Dec 2006, slaag uit in rearch eerste en snelste PLC 80pcs/min autodocument kopmachine, en in massaproduktie.

 

In Augustus 2004, gekwalificeerd ISO9000-kwaliteitssysteem, ISO 14000 en FDA.

 

In Gevestigd Maart 1996.

 

 

 

 

Dienst

ZIE aanbiedt klanten installatie en de opleidende dienst. Tijdens opleiding, zullen wij klant de kennis van machinecomponenten, onderhoud en aanpassing onderwijzen.

 

China Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Wij hebben zeer sterk en professioneel ontwerp en technische groep van Taiwan, Hongkong en Vasteland.

 

Over vele jaarinspanningen, hebben wij een sterk R&D-team, hebben wij medio 15 en de hoge hogere ingenieurs, onder hen, 2 mensen zijn de hoge hogere ingenieur van de professorsrang, medio en hogere technici 20 mensen.

 

Met het concept „het bloeien van het bedrijf door technologie“, ZIE de Machines de nu ontwikkeling die van Chinese document kop leiden de machineindustrie vormen en klanten van directe en waardevolle van de de naverkoopdienst en technologie steun voorzien.

 

China Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens