Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.

 

               KWALITEIT, DE DIENST, INNOVATIE

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
video-
Thuis

Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.

Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.

1 2 3
Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd. Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.
Factory1 Factory2 Factory4

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZIE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8 million-9 million
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 40% - 50%

ZIE Machinesco., Ltd, een Taiwan gebaseerd die bedrijf, in 1996 wordt gevestigd, is een professionele onderzoeker en een fabrikant van document kop vormt machine in China.

Sinds zijn onderneming, ZIE de Machines veel belangrijk belang aan de onderzoek en ontwikkelingscapaciteit hechten, die zeer in vernieuwende fase nu wordt bevorderd. Het heeft reeds certificaten van Ce en ISO9001 en zijn eigen gezag van de invoer & de uitvoer verkregen.

In China, ZIE de Machines de ontwikkeling die van Chinese document kop leiden de machineindustrie vormen. ZIE bereikt is niet alleen de leider van de meest geavanceerde 90pcs/min document kop die machine vormen, maar ook de eerste ontwikkelaar van 150pcs/min document kop die de van wereldklasse machine (22 nationale patens) vormen, 120pcs/min document kom die machine vormen en trek mechanische document plaat (dienblad) diep vormt machine.

Met de duidelijke voordelen, worden onze machines wijd gebruikt door vele beroemde document producten zoals Starbucks, Lipton, Kraftpapier, Pepsi, Nestle, Kopnoedels, Indomie, MasterKong, uti-Voorzitter, Xiangpiaopiao, enz. Wij hebben uitgevoerd naar meer dan 14 Landen en gebieden. Zij zijn de V.S., Argentinië, Peru, Ecuador, Venezuela, Australië, Indonesië, Maleisië, Japan, Taiwan, Hongkong, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Polen, Rusland.

Met het concept „het bloeien van het bedrijf door technologie“, ZIE de Machines de nu ontwikkeling die van Chinese document kop leiden de machineindustrie vormen en klanten van directe en waardevolle van de de naverkoopdienst en technologie steun voorzien.

 

 

Contactgegevens
Zhejiang SEE Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Cindy JIANG

Tel.: 86-15658892220

Fax: 86-573-87570821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons